Bøf i folie
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form kødet til 4 bøffer. Brun dem ganske kort i lidt fedtstof på en pande. Drys med salt, peber og lidt paprika. Læg en bøf på hver stykke alufolie.
Skær løg i tynde ringe, peberfrugt i små tern og champignon i skiver. Svits det i lidt fedtstof på en pande. Fordel det på bøfferne. Skær tomaterne over i halve, og læg ½ tomat på hver bøf. Pak hver bøf ind i alufolie, som en bakke kager fra bageren. Steg bøfferne ved 200 grader 8-12 min afhængig af om bøffen ønskes rød, rosa eller gennemstegt. Tips: Kan serveres med hasselbagte kartofler eller flute. |
|
Opskriften er vist 179973 gange,
og udskrevet 6322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2013-10-12 19:16:06 Retten smager super godt, rigtig fin til gæster. Jeg brugte ingen champignon og kun en skive tomat pr bøf. Gav dem ½ time i ovnen, væden fra pakkerne smager skønt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne