Ostegratineret krebbinetter med svampe
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Piskefløden hældes over franskbrød uden skorpe og trækker nogle minutter.
Champignonerne renses og hakkes.
Fars, brød og champignon æltes sammen med lidt salt og peber. Formes til en pølse som deles i 6 stykker som igen formes til krebinetter. Krebinetterne vendes først i sammenpisket æg, derpå i rasp. Steges på pande i smør 4-5 min på hver side. Lægges i et ildfast fad og der lægges en skive ost på hver krebinet. Sætte i ovnen ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 2 minutter. Giv dem evt. et nip paprika ved serveringen. Kan serveres med brasede kartofler, grønne ærter og brunet smør. |
|
Opskriften er vist 12003 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne