Okse-steaks af okseklump med coleslaw og rosmarin
Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak Indsendt af : johnvildting Indsendt : Red : |
|
|
Blend sennep, eddike, salt, sukker og krydderier i en stor skål. Tilsæt finthakket skalotteløg, reven gulerod og æble. Skær stokken i kålhovedet væk og snit kålen fint. Rør det hele sammen og lad det stå 20-30 minutter.
Hæld væden fra coleslawen rør mayonnaise i og smag til med krydderier. Varm ovnen op til 225 grader C skræl kartoflerog skær dem i ensartede både. Bland kartofler med 2 spsk olie, salt, peber og rosmarin i et ildfast fad. til fadet i ovnen 30-40 minutter. De 4 steaks brunes på begge sider på en pande i varmt smør og olie. De krydres med salt og peber. Afhængig af tykkelse, fedtstoffets temperatur og hvor rødt kødet ønskes - steger de videre ved middelvarme i 4-6 minutter på hver side. Smid fedtstoffet ud bagefter og lad steakséne hvile i 5-10 minutter. |
|
Opskriften er vist 28459 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer nancy - 2012-10-14 13:25:28 go opskrift, dog brugte jeg piskefløde og ikke mayonnaise i Coleslaw.De 4 steaks udskiftede jeg med et stykke flankesteaks. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne