Okse-steaks af okseklump med coleslaw og rosmarin

Okse-steaks af okseklump med coleslaw og rosmarin , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : johnvildting

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 steaks på hver ca 200g.
1 spsk.smør
1 spsk.olie
 
 Coleslaw:
400 g.hvidkål
1 gulerod
0.5 æble
2 skalotteløg
100 g.mayonnaise
 
 Marinade:
1 tsk.dijonsennep
1 spsk.æble eddike
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
1 knsp.kommen
 peber
 
 Rosmarin kartofler:
2 spsk.olie
1000 g.store faste kartofler
1-2 tsk.rosmarin
 
Opskrift:
Blend sennep, eddike, salt, sukker og krydderier i en stor skål. Tilsæt finthakket skalotteløg, reven gulerod og æble. Skær stokken i kålhovedet væk og snit kålen fint. Rør det hele sammen og lad det stå 20-30 minutter.
Hæld væden fra coleslawen rør mayonnaise i og smag til med krydderier.

Varm ovnen op til 225 grader C skræl kartoflerog skær dem i ensartede både. Bland kartofler med 2 spsk olie, salt, peber og rosmarin i et ildfast fad. til fadet i ovnen 30-40 minutter.

De 4 steaks brunes på begge sider på en pande i varmt smør og olie. De krydres med salt og peber. Afhængig af tykkelse, fedtstoffets temperatur og hvor rødt kødet ønskes - steger de videre ved middelvarme i 4-6 minutter på hver side. Smid fedtstoffet ud bagefter og lad steakséne hvile i 5-10 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 28199 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-14 13:25:28
go opskrift, dog brugte jeg piskefløde og ikke mayonnaise i Coleslaw.De 4 steaks udskiftede jeg med et stykke flankesteaks.