Bigos 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : ja Indsendt af : Ea Madsen Indsendt : Red : |
|
|
Snit sauerkrauten i mindre stykker, hæld lidt kogende vand over sauerkrauten + baconen til det er det er næsten eller lige dækket. Koges 1 time.
Hvidkålen fintsnittes, hæld kogende vand over hvidkålen + svampene i en anden gryde. Koges 30 - 40 min. Okse -og svinekødet saltes let og brunes på panden. Puttes herefter i gryden med sauerkraut og koges under låg i 40 min. Kød og bacon tages op og skæres i halvstore tern. Pølser skæres i skiver på 2-3 cm. Begge kål blandes sammen. Spæk skæres i små tern, runes og terningerne minus fedt kommes i kålen. Løgene brunes i fedtstoffet, kom melet i løg + fedt, og brun melet. Nu blandes alt sammen, varm det hele op til det koger. Smag til med salt, peber og sukker. Kan evt. smages til med rødvin.(egen variation) Tips: Bigos spiser man over flere dage, og som alt med kål, bliver det bedre dag for dag |
|
Opskriften er vist 8888 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-16 13:00:12 Bigos stamme fra Polen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne