Entrecote med kartoffel/artiskok-salat
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : johnvildting Indsendt : |
|
|
Kartoffel/artiskok-salat
Kog kartoflerne møre i ca. 20 min. pil dem og skær dem i skiver. Læg skiverne i en tilpas stor skål rør derefter olivenpasta sammen med olivenolie og balsamico eddike. Eller blend stenfri oliven sammen med olivenolie og eddike. Hæld dressingen over kartoflerne i skålen, kom så skivede artiskokbund i og vend forsigtigt det hele sammen. Smag til med salt og peber. Avocado sauce Fjern skal og sten fra avocadoen. Blend avocadokødet med hvidvin og vand til en passende cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Stegning af entrecote Varm panden og smelt smør og olie. Brun entrecoterne heri ved kraftig varme, dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Tips: Tommelfinger regel: Når der pibler rød kødsaft op, er bøffen medium. Når kødsaften er klar, er den gennemstegt. |
|
Opskriften er vist 6300 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-02-15 20:32:55 Man behøver ikke at blende avocadoen. Den kan mases til pure med en gaffel i en tallerken. (undgå for meget opvask) + put også nogle fed hvidløg i - bare uhmmm. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne