Æggeglaseret laksetournedos
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Indsendt : Red : |
|
|
Skær benet fra laksekoteletten og form den som en tournedos.
Hold den sammen med tandstikker eller nåle. Læg tournedoès i et smørsmurt ildfast fad. Fordel smørret på den og krydr med salt.
Tildæk fadet med alufolie og stil det på midterste ribbe i en 220 grader varm ovn. Steg fisken i 20 min. Hak de blødkogte æg groft og bland dem med dijonsennep og brøndkarse. Fordel blandingen på tournedosen og stil fadet tilbage i ovnen uden folie i 5 min. Skær porrerne i strimler og blancher dem i letsaltet vand. Anret tournedosen på tallerken og fordel porrestrimler rundt om. Hæld skyen fra fadet ved. Pynt med citronbåde og karse. |
|
Opskriften er vist 8366 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne