Italiensk kalveschnitzel med ovnkartofler

Italiensk kalveschnitzel med ovnkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store kalveschnitzler
4 skiver røget skinke
4-8 bladeSalvie, frisk
 fedtstof til stegning
2 dl.hvidvin
1-2 dl.lys bouillon
 salt
 peber
 
 Ovnkartofler:
 bagekartofler
 lidtolie
 tørrede krydderier
 
 Tilbehør:
 salat
 
Opskrift:
Begynd med kartoflerne, som skæres i halve og pensles med olie, inden de drysses med tørrede krydderurter, fx. rosmarin, merian eller andet.
Sæt dem i ovnen ved 200ºC i 40 minutter.

Bank kødskiverne lidt fladere og læg en skive skinke på hver sammen med et par salvieblade.

Fold hver kødskive en gang sammen om fyldet og fæstn med kød nåle. Steg dem et par minutter på hver side i olie eller smør.

Tag kødet fra varmen og hæld vinen på. Lad den koge godt ind nogle minutter. Hæld bouillonen i og lad det koge endnu nogle minutter. Smag det til og hæld det over kødet på et fad.





karakterer:
Opskriften er vist 10928 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu