Italiensk kalveschnitzel med ovnkartofler
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med kartoflerne, som skæres i halve og pensles med olie, inden de drysses med tørrede krydderurter, fx. rosmarin, merian eller andet.
Sæt dem i ovnen ved 200ºC i 40 minutter. Bank kødskiverne lidt fladere og læg en skive skinke på hver sammen med et par salvieblade. Fold hver kødskive en gang sammen om fyldet og fæstn med kød nåle. Steg dem et par minutter på hver side i olie eller smør. Tag kødet fra varmen og hæld vinen på. Lad den koge godt ind nogle minutter. Hæld bouillonen i og lad det koge endnu nogle minutter. Smag det til og hæld det over kødet på et fad. |
|
Opskriften er vist 10962 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne