Mors Pastaret

Mors Pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke frysegnet

Indsendt af : Lone Jensen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Kødsovsen:
500 g.oksefars
 fedtstof
1 løg
1 ds.flåede tomater
 Salt
 peber
 Oregano
 Andre krydderier efter smag og behag
 Oksekøds bouillon terning
 Tilsæt vand hvis sovsen ønskes tyndere
 
 Pasta:
500 g.skruepasta
 Salt
 
Opskrift:
Hæld fedstof i en gryde, og brun oksekødet. Løget hakkes og tilsættes. Tilsæt flåede tomater, salt, peber, oregano, egne krydderier og bouillon terning. Tilsæt evt. vand. Imens kødsovsen simre kan du koge pastaen efter anvisning på posen.

Hæld vandet fra pastaerne, og hæld dem i en bradepande. Hæld al sovsen over det, og drys noget reven ost over retten.

God fornøjelse!



Tips:

Der kan tilsættes peberfrugt(grøn), gulerødder eller andet grønt til kødsovsen så den er mere sund :-)





karakterer:
Opskriften er vist 6644 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu