Kernebrød med kvark
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Alexander Indsendt : Red : |
|
|
1:Lun mælken i en gryde (lillefinger varm).
2:Rør gæren ud i mælken. 3:Tilsæt fuldkornshvedemel, sesamfrø, kvak og hvedemel. 4:Ælt dejen sammen så den bliver blank. 5:Stil dejen til hævning i 30 min. 6:Form dejen til to mindre brød. 7:Lad dem efterhæve i 20 min. 8:Pensel brødene med vand og drys sesamfrø på brødet. 9:Bag brødet ved 225 grader i 15 min. 10:Skrug ned for varmen til 200 grader og bag den vidre i 15 min. Tips: Kan næsten bruges til alt lige til madpakke og som tilbehør, morgenmad, frokost og madpakke OSV. |
|
Opskriften er vist 3717 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Holm - 2011-02-19 09:40:31 Der står i opskriften der skal hvedemel i men det står ikke sammen med de andre ingredienser!!! Hvor meget mon? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne