Provencebøffer
Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med grønsagerne:
Svits blegselleri, pillede løg, markchampignoner og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande eller gryde. Dæmp varmen og lad det snurre sig mørt. Krydr med salt og peber. Dyp tomaterne i koghedt vand, flå dem og skær dem i halve. Steg bøfferne på panden og krydr med salt og peber. Hak persillen fint. Anret grønsagerne i et halvdybt fad og læg bøfferne herpå. Læg halve tomater på og drys med hakket persille. Groft brød eller flutes kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 1627 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne