Provencebøffer

Provencebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 møre bøffer
 
 Grønsager:
4-5 fintsnittede blegselleristilke
500 g.skalotteløg
250 g.markchampignoner
2 fedhvidløg
2-3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
500 g.tomater
1 bdt.persille
 
 Tilbehør:
 groft brød eller flûtes
 
Opskrift:
Begynd med grønsagerne:
Svits blegselleri, pillede løg, markchampignoner og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande eller gryde. Dæmp varmen og lad det snurre sig mørt. Krydr med salt og peber.

Dyp tomaterne i koghedt vand, flå dem og skær dem i halve.

Steg bøfferne på panden og krydr med salt og peber.

Hak persillen fint. Anret grønsagerne i et halvdybt fad og læg bøfferne herpå. Læg halve tomater på og drys med hakket persille.

Groft brød eller flutes kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 1627 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu