Ovnbagt laks i kokossauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Forberedelse:
Bland 1/2 kop af kokosolien med 1 spsk. hvedemel. Sæt det tilside. Filettér laksen så du kun har rent benfrit kød (meget vigtigt!) Bland kokosolie, chilipasta, fiskesovs, basilikum, sukker og æg godt sammen. Hæld massen i et ildfast fad. Fordel laksestykkerne i fadet og afslut med at overhælde med den halve kop kokosolie/mel-blanding. Sæt fadet i en forvarmet ovn og bag den på midterste rille i 20-30 min. ved ca. 200 grader. Servér med Jasminris |
|
Opskriften er vist 28869 gange,
og udskrevet 682 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-12-25 21:20:43 Kokosolie??? Det står ikke under ingridienser. Menes der ikke kokosmælk? Lilbe - 2010-08-17 16:15:10 Fiskesauce er, efter min opfattelse, lidt som soya sauce, bare lavet af fisk, vand, salt og lidt sukker. anonym - 2010-05-20 20:20:38 Hvad er fiskesovs? Astrid - 2007-01-15 18:22:22 der ér forskel på kokosmælk og kokosolie, prøv at søg på nettet, så kan I finde forklaring på det. Prismæssig er der også en stor forskel, hvis man vil have en kvalitetsolie. Maja - 2005-01-01 01:01:01 Også rigtig lækkert med en masse grøntsager i anonym - 2005-01-01 01:01:01 Supper lækkert!!!! Ida - 2005-01-01 01:01:01 Det er ret sikkert bare kokosmælk der menes. Kokosolie er jo ikke nævnt som en ingrediens.. Catharina - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er kokosolie? Hvorfor rodes der mellem kokosmælk/kokosolie? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne