Italiensk Chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skrab kornene ud af vanillestangen. Smelt smørret i en gryde sammen med chokolade, mælk, vanille og muscovadosukker. Pisk æg og sukker sammen i en skål. Sigt mel, bagepulver og kakao ned i æggemassen og vend rundt med en dejskraber. Kom den smeltede del langsomt ned i æggemassen. Vand til sidst rundt med en dejskraber.
Smør en springform med smør og hel dejen i. Bag den på nederste rille i ovnen og på 200 gr. i 45 min. Tip: VALENTINSKAGE Stik kagen ud i små hjerteforme når den er bagt eller bag den i en stor hjerteform. Lav noget almindelig glasur og kom rød farve i, bagefter laver du en dekorations glasur af æggehvide og flormelis. Put den i en sprøjtepose med en mini stjernetyl i og sprøjt minirosetter ud på det lyserøde glasur. Tips: Hvis man bager kagen i en bradepande skal man nok justere bagetiden lidt +- |
|
Opskriften er vist 12001 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-12 14:11:20 Denne kage er perfekt med et lag chokoladeganache ovenpå! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne