Italiensk Chokoladekage

Italiensk Chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 En springfo

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.mørk chokolade
1.5 dl.mælk eller 1 dl mælk + ½ dl appelsinjuice
50 g.mørkt muscovadosukker
1 vanillestang (Kan erstattes af 3 tsk. vanillesukker)
100 g.smør
150 g.sukker
3 æg
150 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 spsk.kakao
 
Opskrift:
Skrab kornene ud af vanillestangen. Smelt smørret i en gryde sammen med chokolade, mælk, vanille og muscovadosukker. Pisk æg og sukker sammen i en skål. Sigt mel, bagepulver og kakao ned i æggemassen og vend rundt med en dejskraber. Kom den smeltede del langsomt ned i æggemassen. Vand til sidst rundt med en dejskraber.
Smør en springform med smør og hel dejen i.
Bag den på nederste rille i ovnen og på 200 gr. i 45 min.

Tip: VALENTINSKAGE
Stik kagen ud i små hjerteforme når den er bagt eller bag den i en stor hjerteform. Lav noget almindelig glasur og kom rød farve i, bagefter laver du en dekorations glasur af æggehvide og flormelis. Put den i en sprøjtepose med en mini stjernetyl i og sprøjt minirosetter ud på det lyserøde glasur.




Tips:

Hvis man bager kagen i en bradepande skal man nok justere bagetiden lidt +-





karakterer:
Opskriften er vist 12001 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-12 14:11:20
Denne kage er perfekt med et lag chokoladeganache ovenpå!