Portionsgeleer med cremesovs
Indsendt : Red : |
|
|
Giv den rensede frugt et kort opkog i saften - dog ikke friske hindbær.
Læg husblasen i koldt vand.
Tag frugten op med en hulske og fordel den i små forme - kopper kan evt. bruges.
Kom husblasen i den koghede saft og rør om. Lad det svale. Hæld forsigtigt saften i formene, når den er godt afkølet. Lad desserten stivne. Cremesauce: Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelsen i. Bring fløde eller mælk i kog med den flækkede vanilje. Hæld den koghed i æggemassen, mens der piskes. Hæld det tilbage i gryden og bring det i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Tag gryden fra varmen og pisk jævnligt i cremen under afkølingen. Kom flødeskum i, når cremesaucen er helt kold. |
|
Opskriften er vist 3590 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer lort - 2011-02-12 11:10:40 lyder da meget godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne