Dampet laks med ærtepuré og nøddesmør
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksefileterne dryppes med citron og krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad og dækkes med folie. Bages i en 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.
Ærtepure: Ærterne optøes og blendes. Røres sammen med creme fraiche og smages til med salt og peber. Nøddesmør: Smørret blendes med nødder og citronsaft, pakkes ind i film og lægges koldt i ca. 20 minutter. Skæres i skiver. Fileterne lægges på et dybt fad, saucen hældes rundt om, og nøddesmørret lægges ovenpå fisken. Pyntes evt. med dild. Serveres med grøn salat og flute. |
|
Opskriften er vist 56423 gange,
og udskrevet 911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Madrina - 2005-01-01 01:01:01 Erstat creme fraîche med god fiskebouillon eller hvidvin og kog op med lidt Maizena. Samme gode smag, men færre kalorier. Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 ærtepuréen er også god til hamburgerryg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne