Svinekam på italiensk
Indsendt : Red : |
|
|
Skær sværen løs fra fedtbræmmen - men kun halvt igennem, den skal stadig holde fast ved den ene side.
Bland krydderierne og kom dem på fedtlaget.
Læg sværen på plads og bind omkring svinekammen med bomuldsgarn eller hold sværen nede med kød nåle.
Gnid sværen godt med salt godt ned mellem ribberne.
Drys med kværnet peber.
Kom svinekammen i et ovnfast fad og hæld bouillonen ved.
Sæt fadet i ovnen ved 175ºC i 1 1/4 time.
Tag kammen ud af ovnen og skru op for varmen til 225-250ºC.
Giv stegen endnu godt 10 min., til sværen er sprød.
Væden fra fadet kan hældes fra og jævnes til sauce.
|
|
Opskriften er vist 4283 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne