Chili Suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Linda Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler, gulerødder og porrer skæres i tern/skiver.
Baconet brunes af i en gryde og tages op. Derefter kommer man grønsagerne i gryden, med fedtet fra baconet, og rister dem. Vand hældes ved. Mængden vælger man selv udfrá, hvor stor en potion man ønsker. Derefter tilføjes de hakkede tomater, grønsagsbouillonerne, chilien, fløden og evt. hvidløgen. Og man smager til med salt og peber. Suppen skal koge indtil grønsagerne og møre. Tips: Baconet serveres i en skål ved siden af, så man selv kan drysse det over sin suppe. Server evt. flute til. |
|
Opskriften er vist 9950 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Weber - 2015-12-14 16:43:41 Proppede 2 hele haboneros i. Det hele brænder, 10/10 for opskriften ligesom jeg kan lide det! anonym - 2011-05-22 14:37:03 hov, der mangler nogle ingredienser, hvor mange tomater og chili???? Elisabeth - 2011-03-04 15:59:59 Hej, opskriften lyder godt, men hvor meget chili skal der i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne