Minirugbrød med gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad dejen hæve 4 timer tildækket et lunt sted.
Slå dejen ned og form 12 brød. Lad brødene efterhæve 15 min. Pensl dem med vand og snit nogle skrå snit i dem. Bag brødene ca. 20-25 min. ved 200 grader C på midterste ovnribbe. Tips: Det kan anbefales at røre dejen med håndmixer, da den er en del klistret. Brug godt med mel når de skal formes, men undlad at ælte for meget mel i dejen, da brødene derved nemet bliver tørre. |
|
Opskriften er vist 10049 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2011-02-11 08:31:06 Børnene elsker dem i madpakken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne