Jordbærdessert med ananas og appelsin
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Skær de rensede jordbær i skiver og kom dem i en skål med ananasterninger og appelsinlameller.
drys sukker på og kom portvin eller sherry over.
Lad frugten marinere koldt en times tid, før de fordeles i portionsglas.
Flødeskum kan serveres til, hvis man synes. |
|
Opskriften er vist 4007 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne