Svinekød på indisk
Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i smalle strimler.
Lad olie og honning blive varmt i en gryde. Svits kødet heri ad to gange og tag det op. Kom hakket løg og knust hvidløgsfed i og rør om. Drys melet på. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen cremefraiche og kom kødet tilbage. Lad det snurre mørt. Rør creme fraichen i og smag til med salt og peber. Kog retten igennem. Spinatris: Kog løse ris efter anvisning på pakken. Kom ca. 1/2 kg friske og godt skyllede spinatblade pa risene, mens de trækker under låg. Bland ris og spinat lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 3614 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne