Pistacie IS
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Søren Engel K Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer, sukker og vanille-sukker så det bliver ”hvidt” og luftigt.
Pisk æggehvider så de er helt faste (skålen kan vendes på hovedet). Pisk fløden godt stiv (uden at det bliver gult/til smør naturligvis), så holder det hele godt sammen uden at æggene ”synker til bunds” og der behøves ikke at røre i isen under frysningen. Nødde chokoladen hakkes groft. Æggemassen vendes i fløden, herefter vendes æggehviderne let i massen og chokolade og pistacie-masse vendes let i til sidst. Fyld isen i en egnet/gerne spring form og dæk med sølvpapir, frys den mindst 8 timer. Mums! Tips: Opskriften er udarbejdet ud fra egen erfaring og gennemlæsning af et utal af is-opskrifter. |
|
Opskriften er vist 10729 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer katrine - 2012-05-28 18:25:11 god is har smagt den!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne