Blinispandekager 02

Blinispandekager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.vand
2.5 dl.mælk
125 g.boghvedemel
125 g.boghvedegryn
 
75 g.smør
0.5 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1.25 dl.piskefløde
125 g.hvedemel
3 æggeblommer
 
3 æggehvider
 
Opskrift:
Gær røres ud i vand og mælk. Boghvedegryn og boghvedemel tilsættes og står tildækket i ca. 4 timer.

Smør smeltes og tilsættes boghvedeblandingen sammen med sukker og salt. Piskefløde, hvedemel og æggeblommer tilsættes, og dejen piskes godt sammen.

Æggehvider piskes let stive og vendes i dejen til sidst.

Steges på en blinispande eller som små pandekager på en teflonbelagt pande. Der skal kun anvendes fedtstof ved bagning af den første pandekage. Pandekagerne holdes varme.

Anrettes portionsvis.





karakterer:
Opskriften er vist 7999 gange,
og udskrevet 111 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu