Chokolade mousse 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Nej - køleskab Indsendt af : Eline Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen knækkes og smæltes (ikke alt chokoladen - gem en anelse. kaffen røres i. Afkøles lidt. Tilsæt de sammenpiskede æggeblommer. Pisk flødeskum - næsten helt stift (gem også her en anelse flødeskum). Pisk æggehviderne stive. De stive æggehviderne vendes forsigtigt i. Hældes over i en flot høj skål.
Den gemte klat flødeskum "klaskes" forsigtigt på midten af skålen. Riv chokolade stumpen over flødeskumsklatten. Tips: God til juleaften, hvis man ikke er vild med risalemante. |
|
Opskriften er vist 11291 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne