Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : nej Indsendt af : MoseGrisen Indsendt : Red : |
Fotograf: MoseGrisen |
|
Udblød husblassen i koldt vand
Blend tun me dløg, creme fraiche og citronsaft. hak dild og bladselleri til ønskede størrelse og bland det i massen. Smelt husblassen med lidt kogende vand og hæld denne i massen i en tynd stråle og under konstant piskning. vend caviar i massen. Smag til med salt og peber -Pas på med salten da caviar godt kan afgive en del salt. Stil massen i køleskabet til den er halvstiv og man kan tegne mønste i den med en ske. I mellemtiden piskes fløden stiv og når massen er stivnet lidt, vendes flødeskummen heri. Stilles i køleskabet min. 2 timer inden anretning og servering. |
|
Opskriften er vist 113005 gange,
og udskrevet 1180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Scharlotte - 2012-02-10 21:56:27 frisk smag... af tun altså. Dog holdt jeg lidt tilbage med bladselleriet... Sød smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne