Bananfromage/mousse
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : nej Indsendt af : MoseGrisen Indsendt : Red : |
Fotograf: MoseGrisen |
|
Pisk æggeblomme og sukker lyst og luftigt
Tilsæt citronsaften Smelt husblas med lidt vand i og pisk denne i æggebomme-blandingen. Banan moses og vendes i. ægge-sukker-banan-husblas blandingen sættes i køleskabet til den er halv stiv. Mens massen står i køleskabet, piskes æggehvider og fløde hver for sig. Når massen er stivnet lidt, vendes flødeskum og stiftpiskede hvider heri. Sættes kold i serveringsskålen til den skal serveres (min 1 time) Tips: For evt. portionsskåle med bananskiver og kom fromagen heri inden den færdigstivnes. Ved servering vendes det ud på en tallerken og drysses med evt cacaopulver. |
|
Opskriften er vist 20012 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne