Lækre fedtfattige grovboller
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : nd Indsendt : Red : |
|
|
vand og hørfrø blandes og står en time. derefter lunes mælken og gæren puttes i.
derefter blandes vandet med hørfrø i skålen efterfulgt at resten af ingredienserne. (hvedemelet bruges til at dejen ikke er klistret) derefter formes bollerne og lægges på en bageplade til hævning i 30 min. pensles med æg. hvorefter de bages ved varmluft 180 grader på midterste rille i 15-20 min alt efter hvor store du laver bollerne. Tips: kan kun anbefales at du rister dit brød på brødristeren. |
|
Opskriften er vist 9464 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne