Pølsehorn med havregryn og gulerødder

Pølsehorn med havregryn og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pernille

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.vand
100 g.margarine
1 tsk.salt
400 g.hvedemel
100 g.blente havregryn
10 pølser
3 gulerødder( blente/revet)
 evt.ketup
 
 penslet med æg
 
Opskrift:
gær udøres i det lunket vand.
Derefter kommes salt og det smelte margarine i.
kom de blente/revene gulerødder i og derefter hvedemel og blente havregryn.
Ældt dejen igennem
lad dejen hæve i 20 min.
rul derefter dejen til 3 kugler, og hver kugle rulles tynd og hver skæres i 10 stykker.
Pølserne deles i 3 stykker hver.
penslet med æg
hæver i 15 min og bages derefter ved 200 gr. i ca 15 min





karakterer:
Opskriften er vist 20565 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-27 19:38:05
Super lækre. Jeg erstattede halvdelen af hvedemelet med grahamsmel. 😊