Pølsehorn med havregryn og gulerødder
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : pernille Indsendt : Red : |
|
|
gær udøres i det lunket vand.
Derefter kommes salt og det smelte margarine i. kom de blente/revene gulerødder i og derefter hvedemel og blente havregryn. Ældt dejen igennem lad dejen hæve i 20 min. rul derefter dejen til 3 kugler, og hver kugle rulles tynd og hver skæres i 10 stykker. Pølserne deles i 3 stykker hver. penslet med æg hæver i 15 min og bages derefter ved 200 gr. i ca 15 min |
|
Opskriften er vist 20564 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2015-08-27 19:38:05 Super lækre. Jeg erstattede halvdelen af hvedemelet med grahamsmel. 😊 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne