Gullash/Stroganoff-hybrid gryde
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Dr.Omega Indsendt : Red : |
|
|
Steg bacon i olivenolien. Når baconen er ved at være færdigstegt tilsættes oksekødet. Når kødet er brunt over det hele tilsættes cognac og alkoholdampene antændes med en tændstik. Lad løg og peberfugter stege med kortvarigt. Tilsæt oksefond hønsekødsbouillon snaps nellike laurbærblade tomatpure sennep paprika kantareller og perleløg. Lad koge i 45 minutter.
Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Lad simre i 15 minutter ved svag varme. Serveres med kartoffelmos. Tips: Variation over et stroganoff/gullasch-hybrid med et sydøsttysk islæt (Thüringer Kümmelfleisch) Halvdelen af fonden kan erstattes med en halv pilsner. |
|
Opskriften er vist 19044 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne