Larsens Chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : larsen92 Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovene på 175 grader. Smelt margarinen ved svag varme. Tag halvdelen af chokoladen, og sæt over et vandbad ved svag varme, hak resten af chokoladen i ønskede størrelse. Bland mel, sukker, kakao, vanilje og bagepulver godt sammen. Put æg, margarinen, det hakkede chokolade og den smeltede chokolade i melblandingen. Rør til dejen er ensartet. Smør formen med margarine eller lidt olie. Put dejen i formen og bagt den midt i ovnen i ca 40-45 minutter, alt afhængig af hvor meget ovnen varmer.
Tips: Pynt evt. med lidt glasur, eller drys lidt flormelis på kagen inden servering. |
|
Opskriften er vist 5433 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne