Nøddemuffins med kaffeglasur
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Vides ikke Indsendt af : Lesumi Indsendt : |
|
|
Blend hasselnødderne i en foodprocessor.
Bland alle ingredienser sammen undtagen æggehviderne. Pisk æggehviderne meget stive, hvorefter de forsigtigt vendes i blandingen. Fordel dejen i 18 forme. Bag kagerne ved 200º C i ca. 15 minutter på midterste ovnrille. Lad kagerne afkøle på en bagerist Rør alle ingredienserne til glasuren sammen og pynt kagerne. Tips: Servering: Server nøddemuffins med kaffeglasur som et mellemmåltid. |
|
Opskriften er vist 6923 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne Poulsen - 2021-02-23 12:05:16 Dejligt mellemmåltid. De er absolut fryseegnede og smager stadig godt, når de bare tøs op. Dvs man som diabetiker kan tage op af fryseren om morgenen og have mellemmåltider klar til tiden. jb - 2011-12-31 09:58:57 Super god opskrift! Svampet og lækker med mokkasmagen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne