Laksetatar med æbler og mild chili

Laksetatar med æbler og mild chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.afpudset laksefilet
2 røde æbler
1 lillerød chillipeber
1 lille bdt.frisk koriander
 lidt soja
 lidt olivenolie
3 æggeblommer
 lidt krydderurter til pynt
 
Opskrift:
Hak laksen fint, så den stadig bevarer lidt struktur, og uden at den bliver til mos. Del chillipeberen og fjern kernerne omhyggeligt. Snit den meget fint. Skræl æblerne og skær dem i små terninger. Skær korianderen fint. Rør laksen med æggeblommer, chilipeber, 2/3 af æbleterningerne og koriander. Smag til med salt og peber. Rør en marinade af 1 del soja og 3 dele olivenolie og vend resten af æbleterningerne i.

Ved anretnningen samles tataren på midten omkranset af æbledressingen.





karakterer:
Opskriften er vist 18039 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-07 22:09:54
Jamen, laksen skal da fryses minimum et døgn, før den kan anvendes til tatar.