Laksetatar med æbler og mild chili
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hak laksen fint, så den stadig bevarer lidt struktur, og uden at den bliver til mos. Del chillipeberen og fjern kernerne omhyggeligt. Snit den meget fint. Skræl æblerne og skær dem i små terninger. Skær korianderen fint. Rør laksen med æggeblommer, chilipeber, 2/3 af æbleterningerne og koriander. Smag til med salt og peber. Rør en marinade af 1 del soja og 3 dele olivenolie og vend resten af æbleterningerne i.
Ved anretnningen samles tataren på midten omkranset af æbledressingen. |
|
Opskriften er vist 18039 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn - 2014-10-07 22:09:54 Jamen, laksen skal da fryses minimum et døgn, før den kan anvendes til tatar. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne