Spaghetti med kødsovs 04
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ikke fryseegnet.. Indsendt af : firkløver Indsendt : Red : |
|
|
hak løggene fint, varm en stegepande med olie og put løggene i. lad løgene blive varm dem i ca. 5 min. Put kødet i og brun det HELT igennem og rør ed en grydeske. skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern eller kom dem i evt. en foodprocessor. kom dem nu i gryden sammen med tomat, tomat puré timian, oregano, kommen og æblejuice/ oksebouillon. rør godt rundt i gryden så alle ingredienserne er blandet. krydr med salt og peber og lad kødsovsen koge under låg i ca 30 min.
Mens den koger kommes spaghettien i en stor gryde med kogende vand. kog uden låg i 10 min. eller til de er "al dente" hæld spaghettien over i et dørslag når den er færdig. |
|
Opskriften er vist 13886 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Morville - 2016-06-05 12:33:16 Hvorfor skal løgne og kødet ikke bruges, skal det ikke også i gryden og koge med? emma - 2012-03-15 16:21:16 MMM..... hvor er det lækkert A. Pedersen - 2011-05-29 11:25:53 Endelig en kødsovs knægten kan li' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne