|
225 |
gram |
Hvedemel225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
25 |
gram |
Gær, frisk25 gram Gær, frisk
|
1.5 |
dl. |
Vand1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1.5 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne1.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
200 |
gram |
Skinkestrimler, kogt200 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
|
125 |
gram |
Flødeost med urter125 gram Flødeost med urter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Purløg, frisk1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
|
1 |
spsk. |
Oregano, frisk1 spsk. Oregano, frisk
|
1 |
spsk. |
Basilikum, frisk1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
1 |
tsk. |
Paprika, delikatesse1 tsk. Paprika, delikatesse
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Æg M/L, hele Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
Sesamfrø Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
|
|
|
|
| |
Gæren opløses i fingervarmt vand (37 grader c.), olie og salt røres, til sidst æltes melet i.
Lad dejen hæve ca. 15 min.
Rul dejen ud til en plade 30x40 cm.
Smør osten på, drys skinke purløg og krydderier på.
Rul sammen på den lange led, formes som en hestesko og lægges på sammenføjningen. Hæver ca. 40 min.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille i ca. 35. min.
Server med salat.
Tips:
god frokostret og på en buffet eller som natmad.
|