lækket skidne æg mmmh
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : nej Indsendt af : maja Indsendt : Red : |
|
|
kom æggene i kog i en gryde med koldt vand vandet skal stå et par cm op i gryden.
bring vandet i kog og kog aæggene "smilende" ved svag varme og under låg i 6-8 min. SENNEPSSAUCE: smelt smørret i en gryde ved kraftig varme men uden det bruner. rør melet i og bland blandingen godt sammen. tilsæt halvdelen af mælken under kraftig piskning. pisk resten af mælken i lidt efter lidt kom sennepen salt og peber i og lad sausenkoge ved svag varme og under omrøring i ca 5 min. læg æggene i et varm fad og hæld saucen over. drys med purlæg persille eller karse. server med rugbrød og smør |
|
Opskriften er vist 5145 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2018-04-03 14:29:16 Besynderlig stavemåde. Men opskriften kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne