Sommerlig grøn lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Stik hvidløgsfeddet ind ved skankebenet.
Drys køllen med salt og peber, stryg ca. 2 spsk. sennep på, og drys krydderurterne over køllen (merian - rosmarin - salvie - basilikum).
Tænd ovnen på 225°C. Læg køllen på risten med bradepanden under og brun den let ca. 1/2 time. Tilsæt bouillon. Steg videre ved 160°C ca. 1- 1 1/4 time. De sidste 10 min. af stegetiden lægges overskårne tomater, der er krydret med rosmarin og merian. Lav saucen af skyen og hvidvin. Den jævnes med meljævning. Saucen smages til, og der tilsættes 2 dl. fløde og lidt kulør Anret køllen på et fad med tomaterne ved siden. Serveres med aspargeskartofler og grøn salat evt. mintgelé. |
|
Opskriften er vist 8468 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2005-01-01 01:01:01 på listen har du glemt salt,peber og tomater. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne