Chokoladekage med appelsin 02

Chokoladekage med appelsin 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Tenna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.margarine
250 g.sukker
2 æg
1-2 tsk.Vaniljesukker
200 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
5 spsk.kakao
1 appelsin (skræl og evt. saft)
0.75 dl.mælk
0.75 dl.kogende vand
100 g.hakket mørk chokolade (gerne 70 %)
 
Opskrift:
Margarinen smeltes og afkøles.
Sukker, vaniljesukker og æg piskes til en luftig masse. Mel, bagepulver og kakao blandes sammen og tilsættes skiftevis med mælken. Herefter tilsættes den revne appelsinskræl. Det kogende vand tilsættes og til sidst kommes den hakkede chokolade i. Rør dejen godt før den puttes i en 1,5 liters brødform.

Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.

Tips:

Tilsæt evt. appelsinsaften for en lidt mere "svampet" dessertkage og server med en god vaniljeis og hindbærkompot. Denne kage har altid været et hit hos familie og venner.





karakterer:
Opskriften er vist 4912 gange,
og udskrevet 96 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-04 18:19:15
Margarinen tilsættes æggemassen før melblandingen og mælken tilsættes.