Chokoladekage med appelsin 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Ja Indsendt af : Tenna Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes og afkøles.
Sukker, vaniljesukker og æg piskes til en luftig masse. Mel, bagepulver og kakao blandes sammen og tilsættes skiftevis med mælken. Herefter tilsættes den revne appelsinskræl. Det kogende vand tilsættes og til sidst kommes den hakkede chokolade i. Rør dejen godt før den puttes i en 1,5 liters brødform. Bages i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time. Tips: Tilsæt evt. appelsinsaften for en lidt mere "svampet" dessertkage og server med en god vaniljeis og hindbærkompot. Denne kage har altid været et hit hos familie og venner. |
|
Opskriften er vist 4920 gange,
og udskrevet 96 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Tenna - 2011-02-04 18:19:15 Margarinen tilsættes æggemassen før melblandingen og mælken tilsættes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne