Josefines blinis
Indsendt af : Josefine Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehvide i en skål, til det kan vendes på hovedet, tilsæt flormelis, vanillesukker og salt - pisk igen. I en anden skål piskes æggegule, mosede bananer og mælk.
Hæld æggehvide-blandingen i æggegule-blandingen og pisk sammen. Put dem på panden, på lav varme og held og lykke! Tips: Har du ikke en blinispande (som jeg), kan du tage en dåse (cola, fanta, øl) og klippe både toppen og bunden af, så du har hvad der ligner en rund form. Så kan du efter behov klippe den mindre, så den bliver lavere, alt afhængig af hvad du føler for. Men HUSK at klippe mindst én af siderne lige, så dejen ikke ender på hele panden. Du lægger dåse-formen på panden, hælder dej i den, lader den stå i et halvt minut og løfter den for at lave den næste, på samme pande. Hvis blinien sidder fast på dåsen kan du løsne ved at trykke den sammen eller bruge en kniv til at løsne op i siderne. |
|
Opskriften er vist 9090 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer G - 2011-10-21 11:51:01 Sundhedsmæssigt er det ikke så godt at varme dåserne, da der kan frigives stoffer fra metallet/malingen til dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne