Laks med ananassalsa
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med salsaen. Skær ananasen i små terninger og chilipeberen i tynde ringe. Skold tomaterne og skær tomatkødet i terninger. Bland alt sammen med skal og saft af limefrugten.
Lad det stå og trække lidt. Tilsæt de friske korianderblade lige før servering. Pensel lakseskiverne med olivenolie og drys med salt og peber. Steg dem 2-3 minutter på hver side på en stegepande. Serveres med ananassalsa og bagte kartofler. |
|
Opskriften er vist 13657 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne