Grønsagsgryde med oksekød

Grønsagsgryde med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.reelt oksekød, bov, klump
0.5 spsk.Salt pr. l. vand
1 kg.Kartofler
2-3 røde peberfrugter
2-3 grønne peberfrugter
500 g.tomater
 Paprika
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør:
 Flutes
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde og hæld vand på, så det lige er dækket heraf. Bring i kog, skum og tilsæt salt. Lad det koge ca. 45 minutter.

Skær imens de skrællede kartofler i store tern. Befri peberfrugterne for frøstol og kerner og skær også dem i store tern. Flå tomaterne og skær dem i mindre stykker.

Kom kartoflerne i gryden og lad dem koge med kødet endnu en halv time. Tilsæt peberfrugter og tomater og kog færdig ca. 10 minutter endnu. Kødet skal i alt koge 1½ time.

Tag kødet op og skær det i pæne skiver. Smag grønsagsblandingen til med salt, peber og paprika. Anret kødet i et halvdybt fad og hæld grønsagsblandingen over. Flutes kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 3560 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu