Grøn julesteg
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rens og hak markchampignonerne groft og svits dem i lidt smør.
Mal nødderne gennem en mandelkværn eller kom dem i blenderen.
Bland champignon og nødder og tilsæt bladselleri skåret i strimler og æble skåret i terninger.
Rør rasp, fløde og æg i.
Krydr med salt, peber, allehånde og ingefær.
Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter. Læg dem 2 og 2 side om side og i forlængelse af hinanden. Rul dem ud. Fordel farsen ned langs midten og pak dejen om farsen. Læg dejpakken på sammenføjningen. Pynt evt. med smalle strimler af udrullet butterdej og lim dem på med æg. Pensl pakken med æg og bag den ved 200 grader C ca. 45 minutter. Farsen kan også tilberedes uden butterdej. Form den til et aflangt brød og bag stegen i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter. Giv salat og bagte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 2421 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne