Grillet laks med kryderurtesovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med saucen:
Kom vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Jævn det med hvedemel udrørt i lidt bouillon. Pisk fløde og æggeblommer sammen og pisk det i. Varm det til nærheden af kogepunktet, mens der røres. Bland krydderurterne i og krydr med salt og peber. Gnid laksestykket med olie og salt og læg det med skindsiden nedad på grillristen, ca. 20 cm fra glødelaget. Steg fisken 15-20 min. Tag forsigtigt laksen over på et spækkebræt og lad den hvile ganske kort, før der skæres af den. Server krydderurtesaucen til sammen med nye kartofler og grønsager. |
|
Opskriften er vist 2569 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne