Musaka med spinat
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Natasja M Indsendt : Red : |
|
|
Kom lidt olie i en dyb pande og svits timian, salt peber og hvidløg kort. Kom herefter kødet i og svits indtil gyldent.
Tilsæt spinat (hvis frossen kommer der blot mere væde til) og rør det godt sammen. Tilsæt til slut de flåede tomater og lad simrer ca. 15min. Smag herefter til med salt og peber. Saucen: varm olien i en mindre gryde og kom herefter sukker og mel i. Pisk let med et piskeris og tilsæt lidt efter lidt mælken. En god idé er at varme mælken, så undgås klumper lettere. Hæld de skiveskårne kartofler ud i et ovnfastfad og bland dem let med kødblandingen. Til slut hældes saucen udover og retten bages i ca. 15min ved 190C. Tips: Til denne ret passer en god rødvin eller portvin. Kan suppleres med en kold let salat, samt revet ost som topping. Er endvidere fin som madpakke. |
|
Opskriften er vist 5728 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne