Julelaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Højtid: Jul Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Kog vand tilsat salt og peber i en stor gryde. Tag gryden af pladen og læg lakseskiverne i. Kog igen og tag gryden af pladen og lad lakseskiverne hvile i gryden ca. 15 min. (må ikke koge). Læg dem herefter over på et varmt fad.
Skær agurken i tynde skiver. Lav en marinade af vand, eddike og sukker. Læg agurkeskiverne i marinaden og drys med lidt peber. Server kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 14888 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne