Julelaks

Julelaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
800 g.laks i skiver
2 spsk.salt pr. liter vand
1 tsk.hel peber
 
 Agurkesalat:
1 agurk
2 dl.vand
3 spsk.eddike
3 spsk.sukker
 lidt peber
 
Opskrift:
Kog vand tilsat salt og peber i en stor gryde. Tag gryden af pladen og læg lakseskiverne i. Kog igen og tag gryden af pladen og lad lakseskiverne hvile i gryden ca. 15 min. (må ikke koge). Læg dem herefter over på et varmt fad.

Skær agurken i tynde skiver. Lav en marinade af vand, eddike og sukker. Læg agurkeskiverne i marinaden og drys med lidt peber.

Server kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 14888 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu