Sarah Bernard Mousse
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Danzerna Indsendt : Red : |
|
|
Kog fløden og chokoladen i min. ½ time i en tykbundet gryde. Hvis det er muligt så lad det hele simre under låg i 2 timer.
Efter massen er kogt op fyldes den i en bøtte med låg til og sættes i køleskabet i 8 timer eller i fryseren i 1 time. Når tiden er gået tages massen ud og piskes til den har konsistens som en mousse. Pyntes med hindbærerne. |
|
Opskriften er vist 13436 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne