Non-bake cheesecake
Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Danzerna Indsendt : Red : |
|
|
Bunden laves ved at hakke mandlerne i små stykker, brække kiksene i små stykker og blande begge dele i en skål med 4 skefulde akaciehoning.
Pisk æggehviderne til de er stive. Pisk æggeblommer med sukkeret til de er råhvide. Pisk derefter resten af ingredienserne sammen med æggeblommerne og vend forsigtigt æggehviderne i. Hæld massen over bunden i enten en skål eller springform og sæt det hele på køl i 3 timer. Pynt med hindbærerne. Hvis massen har svært ved at stivne så sæt den i fryseren i ½ time. Ellers kan det blandes i fyldet mens den røres. Tips: Denne type cheesecake er svær at skære som en rigtig kage, men den ville være velegnet som en trifili hvis ikke man vil gøre forsøget. |
|
Opskriften er vist 10113 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne