LA-Burger
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Sue Indsendt : |
|
|
Tilberedningstid: Ca. 40 minutter
Rør en fars sammen af æg, rasp, løg, fennikelfrø, salt og peber og form farsen til fire store flade burgere. Skær kartoflerne i stave og vend dem i en anelse olie. Bred kartoflerne ud på en bageplade og bag dem ca. 20-25 min. ved 225°C til de er møre. Skær peberfrugten i mindre stykker og bag den sammen med kartoflerne til den er mør. Rør yoghurt, citronskal, citronsaft, rødløg i tynde skiver og basilikum sammen og smag dressingen til med salt og peber. Steg bøfferne 3-4 min. på hver side ved middel varme til de er gennemstegte. Lun og flæk bollerne og lav en burger med salat, bøf, bagt peberfrugt og dressing. Server kartoflerne til sammen med resten af dressingen. Bemærk; fedtenergiprocenten kommer over 30% hvis der benyttes græsk yoghurt på 10% Tips: Tip: man kan også anvende bagekartofler/ alm kartofler Det er ligegyldigt hvilke peberfrugter man vælger, tag dem du bedst kan lide, evt i 2 forskellige farver, det ser flot ud! |
|
Opskriften er vist 8126 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne