Helstegt oksespidsbryst
Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst Indsendt : |
|
|
Kom alle grønsagerne i en lille bradepande eller et ovnfast fad.
Drys salt og peber imellem og tilsæt grofthakket persille, laurbærblade og timiankviste. Gnid oksekødet med salt og peber.
Kom smørklatter på og læg det på grønsagerne.
Hæld vand eller bouillon ved, så grønsagerne lige er dækket.
Sæt fadet i ovnen ved 150-160ºC i 2-3 timer, eller til kødet er mørt og gennemstegt.
Se efter, at grønsagerne ikke steger sig tørre - de skal hele tiden være under væde.
|
|
Opskriften er vist 43947 gange,
og udskrevet 451 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne