Små kyllinger i estragon
Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner Indsendt : Red : |
|
|
Kom lidt frisk estragon i hver kylling.
Kom også en lille klat smør i.
Gnid kyllingerne med salt og peber og brun dem på alle sider i smør og olie i en stegegryde.
Dæmp varmen og hæld halvdelen af vinen ved. Lad kyllingerne snurre under låg i 35-40 min. - husk at fjerkræ skal være gennemstegt. Tag dem op af gryden og kom resten af vinen i sammen med fløden. Kog det godt igennem og jævn evt. saucen. Kom finthakket estragon i og smag saucen til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 6205 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne