Lakseburgere

Lakseburgere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :     
Lakseburgere, billede 4 Lakseburgere, billede 1 Lakseburgere, billede 2 Lakseburgere, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind og ben
100 g.røget laks
1 spsk.kartoffelmel
2 æg
 salt
 hvidt peber
2 tsk.basilikum
50 g.løg
50 g.forårsløg
 
200 g.blandet salat
8 store burgerboller
 
 
 
Opskrift:
Skær laksefileten og det røgede laks i små stykker. Put det i en foodprocessor sammen med æg, kartoffelmel, salt og peber - kør til farsen er jævn. Tilsæt den finthakkede basillikum, løg og forårsløg. Lad farsen hvile lidt i køleskabet.

Formes dernæst til burgere. Steges ved svag varme til de er gyldne og gennemstegte.

Varm burgerbollerne og server med en blandet salat, evt. burgerdressing, tomat og agurk.





karakterer:
Opskriften er vist 27280 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-19 12:24:06
Formes til 8 flade bøffer

  -   2013-06-19 12:22:42
Farsen formes med tolmodighed gør brændt,værktøj og finger våde