Lakseburgere
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær laksefileten og det røgede laks i små stykker. Put det i en foodprocessor sammen med æg, kartoffelmel, salt og peber - kør til farsen er jævn.
Tilsæt den finthakkede basillikum, løg og forårsløg. Lad farsen hvile lidt i køleskabet.
Formes dernæst til burgere. Steges ved svag varme til de er gyldne og gennemstegte. Varm burgerbollerne og server med en blandet salat, evt. burgerdressing, tomat og agurk. |
|
Opskriften er vist 27280 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2013-06-19 12:24:06 Formes til 8 flade bøffer Per - 2013-06-19 12:22:42 Farsen formes med tolmodighed gør brændt,værktøj og finger våde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne