Muffins med kærnemælk og marmelade

Muffins med kærnemælk og marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : heidi diana larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
140 g.sukker
2 æg
1 dl.flydende økologisk AMA (oliemargarine)
2 dl.kærnemælk
3 tsk.Vaniljesukker
290 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
2 tsk.natron
2 tsk.bagepulver
1 dl.jordbær/rabarber marmelade (fra den gl. fabrik)
 
 12-13 amerikanske muffins forme den ene er til smagsprøve
 
Opskrift:
Sukker og æg piskes sammen, kærnemælk flydende Ama røres i. Mel, vaniliesukker, bagepulver, natron og salt blandes i og røres godt igennem med røremaskine. Marmeladen vendes i med bageske tilsidst.

papirsforme lægges i metalform og fyldet hældes i, til lidt under kanten på formene.

Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 20 min.

Tips:

De kan godt "flyde" lidt i toppen men bag dem endelig færdige.





karakterer:
Opskriften er vist 14124 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-05-16 23:06:38
Overraskende let og luftig. Også med glutenfrit mel. Aldrig tidligere bagt så lækker en kage. Tak for opskriften.

  -   2011-02-01 23:40:33
ja det er dælme en kanon opskrift..............dejlige luftige;-) ikke sidste gang jeg bager dem