Muffins med kærnemælk og marmelade
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt af : heidi diana larsen Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og æg piskes sammen, kærnemælk flydende Ama røres i. Mel, vaniliesukker, bagepulver, natron og salt blandes i og røres godt igennem med røremaskine. Marmeladen vendes i med bageske tilsidst.
papirsforme lægges i metalform og fyldet hældes i, til lidt under kanten på formene. Bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 20 min. Tips: De kan godt "flyde" lidt i toppen men bag dem endelig færdige. |
|
Opskriften er vist 14124 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-05-16 23:06:38 Overraskende let og luftig. Også med glutenfrit mel. Aldrig tidligere bagt så lækker en kage. Tak for opskriften. anonym - 2011-02-01 23:40:33 ja det er dælme en kanon opskrift..............dejlige luftige;-) ikke sidste gang jeg bager dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne